Grantový program 2017 - informace pro ŠMP

26.09.2016 16:11

Byl vyhlášen grantový program hl. m. Prahy pro oblast primární prevence ve školách a školských zařízeních pro rok 2017. Opět nabízíme pomoc s podáváním žádostí o grant všem metodikům prevence, kteří se rozhodnou žádat o grantovou podporu na služby organizace Život bez závislostí.

V případě zájmu o konzultaci při podávání žádosti či další informace kontaktujte vedoucí sekce KPPP Mgr. Gabrielu Sedláčkovou - tel. 773 050 840, email: g.sedlackova@zivot-bez-zavislosti.cz a dohodněte si schůzku.

 

Vzhledem k letošním změnám v podávání grantů (možnost zpracování v elektronické podobě) je třeba si nainstalovat příslušný program do PC. Návod na jeho stažení naleznete na stránkách města Prahy na tomto  odkazu : https://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magistrat/odbory/odbor_zdravotnictvi_socialni_pece/primarni_prevence_rizikoveho_chovani/aktuality/navod_na_instalaci_programu_software602.html  

Témata, ze kterých můžete při vyplňování žádosti vybírat, naleznete na webových stránkách organizace. V  primární prevenci pro děti na:

https://www.zivot-bez-zavislosti.cz/programy-prevence/vseobecna-primarni-prevence/

 

Žádosti lze připravit dopředu a vyzkoušet si práci s programem během následujících týdnů. Nejzazším datem odevzdání žádosti o grant je 7. 11. 2016, nejdříve lze žádost podat 24. 10. 2016.

 

Více o grantovém řízení pro rok 2017 naleznete zde:

https://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magistrat/odbory/odbor_zdravotnictvi_socialni_pece/primarni_prevence_rizikoveho_chovani/granty/index.html