K proběhlým III. Dnům KVP

17.05.2012 18:16

 

III. DNY KVP proběhly v příjemné atmosféře hotelu Fortuna West. Pravda, hotel neokouzlil svou kuchyní a po druhé zkušenosti s ním, budeme hledat na příští DNY KVP jinou alternativu. Všichni vedoucí workshopů poskytli zajímavé informace a ukázky své práce, a doufám, že mohu napsat, že byli co do svých výkonů vyrovnaní a co do kvality výborní. Ostatně, odrazilo se to i v hodnotících dotaznících. Za ně Vám všem, kteří jste si udělali čas, a napsali zpětnou vazbu, děkuji. 

Mé zvláštní poděkování patří mým kolegyním Mgr. Vendule Skopalové a Mgr. Gábině Veselé, které se pečlivě ujaly svých úkolů, a staraly se o své přidělené záležitosti. Ostatně, opakovaně jsem v průběhu dvou dnů slyšela od účastníků, že organizace je výborně připravená. Inu, padly na ní naše tři pracovní porady.

Pro mě byly tyto dny, tak jako minule, o příjemném setkání s absloventy KVP, kontaktu s frekventanty a v průběhu jsem nejednou hovořila i s návštěvníky, kteří se byli podívat na naši akci a o KVP jen slyšeli, nebo toho moc zatím nevědí. Když jsem procházela z místnosti do místnosti, a v každé probíhaly jiné aktivity, byl to pocitově nejednou příjemný okamžik. Snažila jsem se zachytit některé momenty na fotky, ale dopadlo to tak, že je spíš možné tušit, než vidět co se dělo. Přesto vám doporučuji, podívejte se na ně v archivu. A tak jedny dny právě skončily, a další začínáme pomalu plánovat. Vždyť KVP (a nejen on) je cesta, ale to Vám, co máte KVP, nemusím psát     :-)  Helena Vrbková

Fotografie a materiály poskytnuté některými lektory najdete na stránkách www.vycikkvp.cz.