Co byste dělali na mém místě?

08.08.2015 14:40

Od 2. do 4. října 2015 se bude konat další z víkendů osobnostního rozvoje v rámci cyklu PSYCHOLOGICKÉ SOUVISLOSTI. 

Tento víkend jsme nazvali "Co byste dělali na mém místě?"

Je určen těm, kteří mají ve svém životě okolnosti ve vztazích či prožívání, které by chtěli změnit, zlepšit, nebo se v nich alespoň více orientovat. Každy, kdo se účastní bude mít možnost (nikoli povinnost) o svém tématu hovořit a požádat ostatní o vyjádření, doporučení a podporu. Víkend povedou dva zkušení facilitátoři, kteří budou tento proces facilitovat a zaručovat odborně vedený proces.

Víkendy jsou vhodné pro dvojce či trojice přátel, rodiných příslušíků, kteří si chtějí vyjet společně, ale stejně tak i pro ty, kteří by uvítali okolnost, že mohou řešit svůj problém s cizími neznámými lidmi. A tak přijedou sami. 

Nejčastěji řešenými problémy na těchto víkendech jsou vztahy mezi partnery, problémy s kolegy na pracovišti, nebo složité vztahy s dětmi či příbuznými. Názory jiných lidí a společné hledání podstaty problému je základ práce během setkání.  Stejně tak je dobré věnovat sama sobě čas a pročistit si své prožívání. Psychologické souvislosti říjen ..pdf (1377588)

 

Pro zájemce plánujeme otevřít návazně kontinuální skupinu osobnostního rozvoje. 

Sejdeme se v penzionu Spálený Mlýn cca 20 km. za Prahou. Až před penzion jede příměstská doprava. Cena za ubytování je 600 Kč., za noc a plnou penzi. (není nutné penzi konzumovat, je možné též dojíždět). 

Cena za víkend je 2400 Kč. 

Přihláška zde: přihláška PS říjen 2015.doc (29184)

Vypllněnou přhlášku prosím zašlete mailem na adresu: h.vrbkova@seznam.cz   následně bude její přijetí potvrzeno a zaslán blížší informce o setkání. 

 

Na setkání se těší PhDr. Helena Vrbková