PSYCHOLOGICKÉ SOUVISLOSTI Jakou ženou jsem pro druhé a proč.

12.05.2015 01:55

 

Víkendová setkání osobnostního rozvoje

Jedná se o tématizovaná víkendová setkání vedená sebezkušenostní formou. Vždy od pátku 18.00 hod. do neděle 12.30 hod.. se schází skupina účastníků, kteří se chtějí pod vedením jednoho případně dvou (dle počtu přihlášených) facilitátorů věnovat danému tématu.  

V celé řadě aktivit, které pořádá ŽBZ, má tento cyklus specifické místo. Obsahuje totiž pouze témata, která jsou zajímavá pro jeho realizátory. Jeho cílem není tedy vzdělávání, ani prevence, či jakákoliv dlouhodobá aktivita, ale je to místo pro pohodový seberozvoj v malých skupinách, kde se sejdou motivovaní lidé. Jak jednotlivci, tak i  dvojice kolegyń nebo rodiných příslušíků vnáší do celého programu příjemnou atmosféru. 

Vzhledem k tomu že prvořadým cílem není ani ekonomická návratnost, je v každé skupině minimálně jedno místo bezplatné. Máte-li zájem ozvěte se. Budete vítáni.

Cena setkání 2400 Kč.  Setkání lze nastavit jako vzdělávání a také jej případně tak hradit. 

Místo setkání bývá v příjemném penzionu se snadnou dopravou na místo. 

Nejbližší termín se bude konat 5. až 7. června 2015 na téma: Jakou ženou jsem pro druhé a proč.

 Anotace zde: 
Víkendy jsou otevřené nejen pro  kolegovy z oblasti školství, ale i pro širší veřejnost. Oba dva termíny jsou k dispozici pro náhradu absencí v rámci výcviku KVP II a KVP III. 

 

Těším se na viděnou v rámci vaší péče o sebe sama v procesu osobnostního růstu. 

 

Helena Vrbková

e-mail:h.vrbkova@seznam.cz, tel.: 602 255 508